Colaboratorii de start-up-uri ai lui John Deere pentru 2024

0

John Deere a ales șase companii care dezvoltă tehnologii de ultimă generație pentru clasa sa din 2024 a programului său de colaborare cu start-up-urile.

Programul de colaborare cu start-up-urile a fost lansat în 2019 pentru a evidenția și susține companiile care lucrează în tehnologii precum inteligența artificială (AI), comunicarea prin satelit și propulsia electrică. Programul este benefic atât pentru Deere, cât și pentru colaboratorii săi, fiind destinat găsirii de noi avantaje tehnologice pentru fermieri, afirmă Dennis Muszalski, vicepreședintele de inginerie a sistemelor de module și electrizare pentru John Deere.

Programul servește și ca incubator pentru dezvoltarea tehnologică proprie a lui John Deere. Alumnusul programului de colaborare cu startupurile, Bear Flag Robotics, s-a alăturat programului în 2019 și a fost ulterior achiziționat de Deere în 2021.

Companiile din programul acestui an includ

Cloudscape Labs este o companie de software pentru managementul producției în construcții, care se află în spatele Virtual Superintendent. Software-ul colectează date în timp real pentru a oferi inginerilor, meșterilor, echipelor comerciale și managerilor de proiect insight-uri pentru a îndeplini obiectivele de producție, cost și siguranță.

Constellr lucrează pentru a măsura temperatura suprafeței terestre și apa de pe sateliții săi cu un nivel ridicat de acuratețe. Constellr folosește cunoștințele colectate pentru a monitoriza vegetația, sănătatea solului și pentru a oferi insight-uri despre apă și carbon. Tehnologia va fi disponibilă într-un program de acces anticipat atunci când Constellr își lansează primul satelit în orbită în 2024.

Fermata Energy se specializează în încărcarea/descărcarea bidirecțională a vehiculelor electrice cu scopul de a reduce costul de operare al vehiculelor electrice (EV) și de a furniza energie de rezervă în timpul black-out-urilor. Stația de încărcare a lui Fermata permite încărcarea standard pentru EV-uri și descărcarea care permite utilizatorilor să returneze energia stocată înapoi în rețeaua electrică, birou sau acasă.

Geminos Software împreunează business-urile și AI pentru a înțelege cauzalitatea din spatele rezultatelor generate și pentru a îmbunătăți luarea deciziilor. Acest tip de AI este proiectat să lucreze cu oamenii pentru a se adapta la condițiile schimbătoare și pentru a lua decizii în timp real, rămânând transparent și fără bias.

goFlux este o companie logistică din Brazilia concentrată pe utilizarea tehnologiei pentru a măsura și neutraliza emisiile de CO2 în operațiunile de transport de marfă. Scopul este de a atinge transportul de mărfuri neutru din punct de vedere al carbonului, cu urmărirea creditelor de carbon și de a deveni un contribuitor activ la conservarea mediului.

SB Quantum dezvoltă instrumente de navigație pentru pământ și spațiu bazate pe un magnetometru cuantic. Această tehnologie este, în esență, o busolă avansată care folosește polii magnetici Nord și Sud ai Pământului pentru a-și simți orientarea.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *