Grain Academy, cea mai semnificativă conferință din regiunea Balcanilor dedicată domeniului cerealelor, va avea loc la Varna, Bulgaria, pe data de 26 octombrie 2023. Aceasta este cea de-a 7-a ediție a conferinței și se va concentra pe analizarea piețelor incerte din anul 2023 și pe evoluția viitoare a regiunii Balcanilor, a zonei Mării Negre și a pieței globale a cerealelor.

Grain Academy servește ca un mediu distinct pentru stabilirea de relații, dialoguri, analize și schimb de perspective legate de viitorul industriei cerealelor. Conferința adună în același loc toate părțile interesate și punctele de vedere din sectorul cerealelor și oleaginoaselor, având ca focalizare dezvoltarea unor modele de tranzacționare eficace și realizarea de investiții strategice în viitorul industriei cerealelor.

Conferința Grain Academy din acest an va aduce în atenție o echipă de experți din regiunea Balcanilor, Europa și America, cu invitați precum:

  • Levin Flake, consilier agricol la Biroul de Afaceri Agricole al Ambasadei SUA la Varșovia, Polonia;
  • Masha Belikova, reporter și analist specializat pe piețele de grâu și porumb din Marea Neagră/Asia la Fastmarkets AgriCensus UK;
  • Petar Dimitrov, broker senior și CEO al Agricore Bulgaria, fondator al Grain Academy și al EuroGrainHub Exchange&Forum București 2023.

Participanții vor aborda o varietate de teme, inclusiv:

  • Tendințele privind cererea și oferta de cereale în Australia și Statele Unite;
  • Ultimele evoluții ale pieței ucrainene;
  • Rolul Balcanilor ca furnizori stabili în perioadele de volatilitate a comerțului global cu produse agricole.

În plus față de prezentările invitaților, Grain Academy 2023 va include și un seminar pre-conferință axat pe provocările întâmpinate în domeniul comerțului cu mărfuri în regiunea Mării Negre. Acest seminar va fi moderat de AGA Partners, o firmă de avocatură cu reputație în domeniul comerțului internațional și al arbitrajului.

Evenimentul a devenit un punct de întâlnire pentru companiile și experții de top din piața cerealelor din Balcani și regiunea Mării Negre încă din 2016. Participanții din întreaga industrie și sectoare conexe au oportunitatea de a se întâlni, de a accesa cele mai recente informații și de a discuta despre tendințele actuale de pe piețele cerealelor și semințelor oleaginoase.

La conferința Grain Academy participă companii comerciale din Balcani și din alte regiuni, sucursale ale corporațiilor multinaționale, fermieri, exportatori, experți în logistică, topografi, asociații industriale și mulți alți profesioniști din domeniu. Acest eveniment oferă un cadru propice pentru dialog și colaborare în cadrul industriei cerealelor.

Pentru a obține informații suplimentare despre eveniment și pentru a vă înregistra, puteți accesa următoarea resursă: grain-academy.com 

 

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *