Noul Fendt 600 Vario. Cu dimensiunile sale compacte și performanțe impresionante, deschide noi posibilități în agricultura arabilă, pajiști, transport și utilizare cu încărcător frontal. Descoperă inovația și pasiunea care au fost investite în fiecare componentă a acestui tractor. Inspirat de natură noua serie Fendt 600 Vario oferă fermierilor un tractor polivalent superior în segmentul de putere medie, cuprins între 149 CP și un maxim de 224 CP.

Fendt 600 Vario utilizează tehnologii inovatoare inspirate de caracteristicile impresionante găsite în lumea naturală. Experimentează pentru prima dată Fendt 600 Vario live la Agritechnica 2023 – o premieră mondială inspirațională! Prezentare de modele 614 Vario 110 kW* 121 kW**

Fendt 600 Vario este propulsat de un motor AGCO Power CORE50 nou dezvoltat, cu 4 cilindri și 5 litri. Datorită conceptului revoluționar Fendt iD cu viteză redusă, cuplul maxim de 950 Nm este atins deja la 1200 – 1600 rpm. Această combinație de motor nou și concept inovator de viteză redusă garantează nu doar performanțe impresionante, ci și eficiență remarcabilă în consumul de combustibil.

VarioDrive reprezintă o nouă generație de tehnologie de transmisie variabilă continuă. Aceasta combină forța de tracțiune maximă, protecția simultană a solului cu uzura minimă și manevrabilitatea revoluționară. Sistemul de transmisie cu o singură treaptă cu control independent al punții față și spate ce asigură o transmitere a puterii fără stres pe orice suprafață. Transmisia măsoară continuu alunecarea pe toate cele patru roți și reglează sensibil puterea livrată. Controlul dinamic previne alunecarea roților, cu tracțiune maximă indiferent de suprafață. Comutarea manuală la schimbarea între câmp și drum nu mai este necesară.

Pe lângă caracteristicile impresionante, cum ar fi manevrabilitatea fără egal și noua generație de tehnologie de transmisie variabilă continuă VarioDrive, Fendt 600 Vario are multe altele de oferit. Printre altele, impresionează cu confortul maxim, în aplicațiile de transport și cu performanța hidraulică remarcabilă.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *