Noul încărcător compact cu roți telescopic John Deere 326 P-Tier

0

Încărcătorul compact cu roți telescopice 326 P-tier este o unealtă multifuncțională pentru ferme.

John Deere lansează noul încărcător compact cu roți telescopice 326 P-Tier, proiectat pentru stivuire, încărcare, transportul paleților și îndepărtarea zăpezii.

Noul încărcător este conceput pentru o varietate de sarcini, cu caracteristici care ajută chiar și utilizatorii neexperimentați să învețe cum să opereze.

Fermierii și producătorii de lactate vor aprecia încărcătorul 326 P-Tier pentru raza sa de acțiune, flexibilitatea și capacitatea sa de ridicare,” spune Luke Gribble, manager de piață pentru John Deere. “Operatorii se vor bucura de vizibilitatea cabinei, de comenzile de braț și de sistemul exclusiv de direcție Articulation Plus. Puse la un loc, 326 P-Tier este o adevărată unealtă multifuncțională pentru ferma și nu numai.

Braț telescopic

Încărcătorul 326 P-Tier are peste 16 picioare de rază de acțiune cu brațul său telescopic de ridicare, capabil să ridice baloturi de fân sau să încarce amestecatoare TMR în spații înguste. Comenzile brațului sunt amplasate pe maneta principală de control astfel încât fermierii să nu fie nevoiți să-și miște mâinile în timpul operațiunii.

Un sistem de indicatori de cuplu de încărcare oferă alarme vizuale și sonore dacă limitele de stabilitate sunt depășite în timpul ridicării sau coborârii brațului sau dacă cilindrul de înclinare este suprasolicitat. Dacă limita este atinsă, mișcarea brațului este permisă doar dacă reduce încărcătura.

Luminile opționale montate pe braț și fereastra standard deasupra permit o vedere clară la capătul brațului telescopic.

În cabină

326 P-Tier are o viteză maximă de 37 km/h, iar sistemul Articulation Plus de la John Deere permite o articulație completă de 30° și 10° de direcție a roților din spate.

Un ecran tactil personalizabil de 9 inch arată date cheie precum avertismente, stare și informații despre poziționarea mașinii. Controalele electro-hidraulice sunt disponibile și pe afișaj, cu funcții precum Auto Return-to-Dig și ridicare și coborâre automată.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *