A fost lansată în România gama de tractoare Kioti HX

0

Compania sud-coreeană Daedong, cu o experiență de 76 de ani în domeniu, a intrat triumfătoare pe piața europeană cu lansarea noii game de tractoare Kioti HX. Aceste utilaje agricole reprezintă un vârf de tehnologie și inovație în istoria producătorului, conturându-se ca cele mai performante din portofoliul său.

În urma unei perioade extinse de teste în condiții reale de lucru, tractoarele Kioti HX au fost aduse pe piață, demonstrând nivelul înalt de tehnologie și atenție la detalii investit de compania sud-coreeană. Această lansare marcantă indică o direcție clară către viitor, oferind fermierilor și industriei agricole unelte de lucru adaptate la cele mai exigente standarde.

Compania Utilben se mândrește cu statutul de unic importator pentru gama de tractoare Kioti în România, oferind modele cu puteri cuprinse între 21 și 125 de CP. Toate tractoarele respectă normele de poluare Stage V și sunt legal conduse pe drumurile publice din țară. Gama Kioti HX acoperă nevoile diverse ale agriculturii românești, inclusiv agricultură, legumicultură, zootehnie, viticultură, pomicultură și peisagistică.

Printre modelele recomandate de Utilben se numără Kioti HX 1001PC-EU, cu 100 de CP, și Kioti HX 1201PC-EU, cu 115 CP. Acestea sunt adaptate specific cerințelor pieței românești, respectă legislația europeană și se conformează normelor în vigoare.

Motorizare și transmisie

Motorul integral de producție proprie este unul dintre punctele forte ale noilor tractoare Kioti HX, asigurând fiabilitate și compatibilitate maximă între motor, transmisie și alte componente esențiale. Gama de motorizare, prezentându-se în variante de 100 și, respectiv, 115 CP, evidențiază forța, rezistența și durabilitatea specifice tehnologiei sud-coreene.

Transmisia 4×4 Power Shuttle, cu 32 de viteze înainte și 32 înapoi, împreună cu diferențialul blocabil pe puntea spate, conferă tractoarelor Kioti HX versatilitate și capacități excelente în diverse situații agricole. Posibilitatea de a fi echipate cu ridicător frontal și încărcător frontal, alături de greutăți standard de 500 de kg, le transformă în unelte polivalente pentru orice fermier.

Confort și accesibilitate

Cabina tractorului Kioti HX este proiectată pentru confort și eficiență maximă, oferind dotări de top pentru un mediu ideal de lucru. Caracteristicile standard precum suspensia pe aer, încălzirea, tetiera și cotierele asigură un confort deplin pentru operator, sporindu-i eficiența în timpul orelor de lucru.

Construcția inteligentă permite acces ușor la motor și la componente-cheie, facilitând întreținerea și eliminând bătăile de cap. Rezervorul generos de combustibil de 180 de litri și cel de AdBlue de 18 litri reduc frecvența realimentărilor, conferind o autonomie crescută și facilitând gestionarea utilajului.

Disponibilitate și garanție

Utilben se angajează să ofere servicii complete pentru clienții săi, iar fiecare tractor Kioti HX livrat va fi însoțit de Cartea de Identitate a Vehiculului, emisă de Registrul Auto Român. Cu aceasta, compania confirmă respectarea tuturor normelor și standardelor în vigoare, garantând astfel calitatea fiecărui utilaj Kioti HX.

În concluzie, lansarea tractorului Kioti HX de către Daedong reprezintă un moment semnificativ pentru industria agricolă europeană, aducând tehnologie de vârf și performanță în fermele și exploatațiile agricole din întreaga regiune. Acesta reprezintă o alegere sigură pentru fermieri care caută un partener de încredere în activitățile lor agricole zilnice.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *