Atomizorul STIHL SR 200: Partenerul perfect pentru agricultură

0

În domeniul agriculturii, eficiența și precizia sunt cheia unei recolte bogate și sănătoase. Atomizorul STIHL SR 200 se remarcă drept un instrument indispensabil pentru agricultorii care caută un mod eficient de a aplica substanțele de protecție a plantelor și fertilizanții pe culturile lor. Cu o serie de caracteristici inovatoare și performanțe de top, acest atomizor reprezintă partenerul perfect pentru îngrijirea culturilor.

Ușurință și confort la utilizare

Cu o greutate de doar 7,9 kg, atomizorul STIHL SR 200 este extrem de ușor și manevrabil. Construcția compactă și centrul de greutate apropiat de corp asigură un confort excelent la utilizare, permițând agricultorilor să lucreze fără efort și să obțină rezultate precise.

Mâner multifuncțional pentru control total

Mânerul multifuncțional al Atomizorului STIHL SR 200 integrează elementele de comandă ale motorului, oferind utilizatorului control total asupra aparatului. Ventilul pentru împrăștierea conținutului poate fi acționat comod cu o singură mână, asigurând o distribuție eficientă și fără pierderi a substanței de pulverizat.

Tehnologie avansată pentru pornire ușoară

STIHL ElastoStart reprezintă o tehnologie inovatoare care reduce șocurile și solicitările asupra mușchilor și articulațiilor în timpul pornirii motorului. Cu ajutorul unui element de amortizare special situat în mânerul de pornire, Atomizorul STIHL SR 200 oferă un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forțe de șoc, asigurând o experiență de utilizare plăcută și lipsită de disconfort.

Performanță superioară și eficiență maximă

Cu o capacitate cilindrică de 27,2 cm³ și o putere de 0,8 kW / 1,1 CP, atomizorul STIHL SR 200 oferă performanțe de top și eficiență maximă în aplicarea substanțelor de protecție a plantelor și a fertilizanților. Cu o lățime de pulverizare pe orizontală de 9 metri, acest aparat garantează acoperirea uniformă a întregii suprafețe a culturii.

Siguranță și fiabilitate garantate

Atomizorul STIHL SR 200 este proiectat și construit în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Cu niveluri reduse de zgomot și presiune acustică, acest aparat asigură un mediu de lucru confortabil și sigur pentru utilizator.

În concluzie, Atomizorul STIHL SR 200 este alegerea ideală pentru agricultorii care caută un instrument puternic, precis și ușor de utilizat pentru îngrijirea culturilor lor. Cu tehnologie avansată și performanțe superioare, acest atomizor este un partener de încredere în lupta împotriva dăunătorilor și a bolilor, asigurând o recoltă sănătoasă și abundentă.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *