Agritechnica, cel mai important târg comercial din lume dedicat mașinilor agricole, va avea loc în Hanovra, Germania, în perioada 12 – 18 noiembrie 2023. Cu mai mult entuziasm ca niciodată, terenul expozițional este deja complet ocupat. Organizatorul evenimentului, Agritechnica DLG (Societatea Germană de Agricultură) se așteaptă la o participare impresionantă. Peste 2.600 de expozanți din peste 50 de țări vor da viață acestei expoziții de amploare.

Biletele pentru vizitarea celei mai mari expoziții comerciale din lume, care adună 24 de pavilioane, pot fi achiziționate acum din magazinul online dedicat Agritechnica. O noutate interesantă este opțiunea de a achiziționa “bilete verzi,” oferind astfel sprijin pentru proiectele de împădurire.

Tema centrală a Agritechnica 2023 este “Productivitatea Verde”. Toate marile companii internaționale specializate în utilaje pentru lucrarea solului și-au confirmat prezența la această expoziție de amploare. Lista provizorie a expozanților pe www.agritechnica.com cuprinde deja peste 2.400 de participanți, iar se așteaptă ca numărul final să atingă 2.600 de expozanți la Centrul de Expoziții din Hanovra în luna noiembrie.

DLG anticipează că Agritechnica va atrage peste 400.000 de vizitatori atât din Germania, cât și din străinătate, iar aceștia pot achiziționa deja biletele din magazinul dedicat evenimentului. Pentru ediția din acest an, Agritechnica a introdus conceptul de “bilete verzi” ca o alternativă la biletele tradiționale, cu scopul de a susține proiectele de împădurire. Fiecare “bilet verde” cumpărat contribuie la plantarea unui copac în Germania. Proiectul de împădurire este supervizat de asociația www.wereforest.com, o organizație non-profit dedicată promovării sustenabilității în domeniul împăduririi.

Evenimentul, organizat de către DLG e bucură de o reputație remarcabilă și este considerat o autoritate de primă importanță în ceea ce privește tehnologiile agricole.

Principalele domenii de interes includ:

  1. Agricultura de Precizie;
  2. Sustenabilitate;
  3. Protecția Mediului;
  4. Automatizare;
  5. Sisteme de Alimentare Alternativă;

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *