Atomizor Stihl SR 200, un dispozitiv de lucru usor pentru teren dificil

0

Atomizorul pe benzină STIHL SR 200 este ideal pentru împrăștierea lichidelor pentru fermieri, pomicultori sau viticultori . Folosind mânerul multifuncțional cu o singură mână al STIHL SR 200, puteți controla convenabil atât motorul STIHL 2-Mix, cât și supapa de admisie a agentului de pulverizare cu o singură mână.

Pornirea ușoară vă permite să porniți rapid motorul atunci când este rece, prin logica de pornire, cu funcționare unică a șocului și utilizarea pompei manuale de combustibil . Motorul pe benzină antrenează roata ventilatorului astfel încât frunzele tufișurilor și copacilor mai mici sunt învârtite în sus de fluxul de aer generat și umezite uniform până la o înălțime de 2,5 m . Cu cele trei grilaje montabile, conice, de deviere și duble de deviere, puteți regla forma și direcția jetului de pulverizare. Rezervoul de pulverizare transparent de 10 litri are o deschidere mare de umplere și un capac cu mânere încastrate. Așa puteți umple cu ușurință pulverizatorul cu motor pe benzină STIHL SR 200.

Orice scurgere este prevenită printr-un guler de protecție pe recipient, astfel încât perna din spate să nu intre în contact cu aceasta. Pulverizatorul de rucsac are un design compact cu o greutate de 7,8 kg si are un sistem de transport confortabil. Curelele de înaltă calitate și plăcile din spate modelate ale STIHL SR 200 sunt adaptate formei corpului dumneavoastră . Sistemul anti-vibrații STIHL vă protejează mușchii și articulațiile în timpul utilizării.

  • Atomizorul foarte usor pentru fermieri, pomicultori si viticultori;
  • Pentru utilizare în culturi de până la 2,5 m înălțime;
  • Usor de utilizat datorita manerului multifunctional;
  • Protejează spatele datorită sistemului anti-vibrații STIHL.

Puteți atașa cu ușurință accesorii opționale pentru atomizorul SR 200, cum ar fi centura de șold STIHL. Deosebit de util: kitul de atașare a pompei de presiune STIHL , cu ajutorul căruia puteți obține o rată constantă de aplicare în fiecare poziție a conductei de pulverizare, indiferent de diferența de înălțime dintre duză și nivelul apei din recipient. In plus, accesoriile practice asigura o amestecare foarte buna a lichidului prin circulatie constanta. Datorită presiunii mai mari, este posibil să se genereze o ceață de pulverizare mai fină cu ajutorul kit-ului de atașare a pompei de presiune.

Pulverizator extrem de uşor de numai 7,9 kg. Confort excelent la utilizare datorită construcţiei compacte şi centrului de greutate apropiat de corp. Ideal pentru culturi joase până la înălţime medie de max. 2,5 m.

Mâner multifuncţional
Elementele de comandă ale motorului sunt integrate în acest mâner. Ventilul pentru împrăştierea conţinutului se poate acţiona comod cu o singură mână. Aceasta are ca efect împrăştierea eficientă fără pierderi a substanţei de pulverizat.

STIHL ElastoStart
Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

  • Capacitate cilindrică cm³: 27,2
  • Putere kW/CP: 0,8/1,1
  • Nivel putere acustică dB(A): 104
  • Nivel presiune acustică dB(A): 94
  • Lățime de pulverizare pe orizontală m: 9

Optional se pot achizitiona si urmatoarele accesorii:

– Ulei amestec HP 1L STIHL
– Ulei amestec HP 100 ml STIHL
– Pahar de masura 100 ml STIHL
– Canistra pentru benzina 5L STIHL

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *