Jaydeep Singh preia conducerea în calitate de CEO al Dicor Holding

0

Dicor Holding, grupul de firme românesc din sectorul agricol, a făcut anunțul astăzi, 17 octombrie, că Jaydeep Singh a preluat poziția de CEO. Această numire marchează o etapă importantă în evoluția strategică a companiei, caracterizată de expansiune și un angajament profund pentru excelența operațională, conform unui comunicat oficial emis de reprezentanții Dicor Holding.

Jaydeep Singh aduce la Dicor Holding o experiență complexă și o viziune dinamică, acumulate într-o remarcabilă carieră în industrie. El va prelua conducerea companiei cu accent pe maximizarea valorii oferite partenerilor și clienților Dicor, colaborând strâns cu echipa de Top Management, compusă din: Daniel Aurică – CEO Dicor Land, Silviu Pricop – CCO Dicor Land, Elena Ciobănică – CFO Dicor Land, Magda Bumbar – Director Adjunct Dicor Holding, și Radu Grigorescu – CCO Dicor Input.

Jaydeep Singh și echipa sa de lideri dedicați vor lucra împreună pentru a întări strategia Dicor Holding și pentru a aduce un impact pozitiv semnificativ în toate domeniile în care compania activează.

Am învățat că schimbarea este forța care alimentează creșterea noastră. Evoluția a fost o constantă în călătoria noastră, ghidându-ne în extinderea noastră la nivel național și în deschiderea de noi puncte de lucru. Prin intermediul schimbării, ne-am consolidat poziția pe piață. Prezentarea lui Jaydeep Singh în calitate de noul CEO reprezintă nu doar o adiție valoroasă la echipa noastră, ci și o oglindire a parcursului evolutiv al grupului de companii din Dicor Holding. Jaydeep Singh împărtășește viziunea și valorile noastre, și sunt convins că, sub conducerea sa, vom continua misiunea noastră de a crește și de a avea un impact semnificativ la nivel local și național“, a declarat Răzvan Diaconu, owner Dicor Holding.

Noul CEO al companiei este convins că, datorită abilităților sale de conducere, va contribui la sporirea productivității și succesului fermierilor.

Sunt onorat să mă alătur acestei echipe puternice. Valorile, cultura și filosofia echipei Dicor rezonă profund cu convingerile mele și cu ceea ce am devenit pe plan profesional, reprezentând cu siguranță un mediu propice pentru construcția unui viitor solid. Am încredere în potențialul echipei și în expertiza valoroasă pe care o aduce. Viziunea și ambiția mea sunt acum concentrate pe dezvoltarea organizației Dicor și maximizarea potențialului său, sprijinind fermierii în eforturile lor de a crește productivitatea și de a atinge succesul pe termen lung”, a declarat Jaydeep Singh, CEO Dicor Holding.

Dicor Holding își propune să gestioneze planurile de investiții și resursele comune ale diviziilor sale, având ca obiectiv dezvoltarea și identificarea de noi modalități de eficientizare a activității fiecărei divizii. Prin intermediul Holding-ului, se asigură o funcționare integrată și sinergică a tuturor companiilor din grup, extinzând ariile de activitate conform cerințelor clienților și optimizându-le pe cele deja existente pentru a răspunde acestor cerințe.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *