Niaux 200: Cum să fii performant în toate condițiile?

0

Când te gândești să achiziționezi un utilaj agricol, nu uita niciodată să pui în calcul și serviciul post-vânzare. Piesele de schimb sunt un factor crucial în luarea deciziilor, iar calitatea, livrarea și costul acestora sunt elemente cheie în această ecuație.

Pentru a evita nu doar stresul legat de întârzierile în livrare, ci și costurile semnificative în plin sezon, este esențial să faci o analiză și o prognoză atentă a pieselor de uzură care necesită înlocuire.

Calitatea pieselor de schimb este, fără îndoială, aspectul cel mai important pentru a asigura o performanță reală. Talerii de disc, de exemplu, sunt componente frecvent utilizate în pregătirea terenului, iar alegerea unui taler de disc potrivit poate face diferența.

În acest context, producătorul francez Forges de Niaux a inovat cu modelul Niaux200, reprezentând singurul taler de disc de pe piață cu duritate în zona de lucru între 55-58 HRC. Cu trei zone de duritate diferite, Niaux200 oferă nu doar robustețe, ci și flexibilitate și rezistență sporită la uzură.

Această soluție brevetată face din Niaux200 cel mai durabil taler de disc disponibil pe piață, susținut și de garanția împotriva fisurilor pe toată durata sa de viață.

Producătorul Forges de Niaux, recunoscut pentru pionieratul său în domeniu încă din 1945, continuă să impună standardele, având acum un portofoliu de piese de uzură care adaugă eficiență și durabilitate utilajelor agricole.

Un alt aspect crucial pentru performanța unui taler de disc este calitatea tăierii. În acest sens, Niaux200 se evidențiază prin proprietatea sa de auto-ascuțire, asigurând o lucrare precisă și economie de carburant pe întreaga durată de viață.

Când vine vorba de rezistența pieselor de uzură pentru prelucrarea solului, materialul, tratamentul și forma sunt determinant. Industriehof Scherenbostel, producător german renumit, folosește materialul de bază X1400, cu rezistență extremă la uzură și abraziune.

Piesele fabricate de Industriehof Scherenbostel sunt optimizate pentru formă și testate în condiții reale de utilizare. Un centru de testare, echipat cu un bazin de piatră concasată și un dispozitiv de rotire a pieselor, asigură verificarea regulată a rezistenței la abraziune și măsurarea uzurii.

Această abordare inovatoare și riguroasă în testarea și dezvoltarea pieselor de uzură demonstrează angajamentul producătorului german pentru excelență și oferă fermierilor încrederea că aleg piese care să le maximizeze performanța și eficiența utilajelor agricole.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *