Noua ediție RO-Fruits & Vegetables Show programată pentru 23 noiembrie

0

RO Fructe &; Vegetables Show, evenimentul de referință dedicat industriei de fructe și legume proaspete din România, se pregătește să revină cu o nouă ediție. Pe data de 23 noiembrie 2023, ne vom întâlni la NORD Events Center by Globalworth din București, între orele 09:00 și 18:00, aducând împreună fermieri legumicultori, pomicultori, retaileri atât internaționali, cât și locali, distribuitori de fructe și legume, precum și furnizori de soluții și servicii conexe. Acest eveniment are o tradiție de peste 8 ani și este organizat de revista de retail Modern Buyer.

Evenimentul este structurat în mai multe părți:

  • Conferința de o zi – Această conferință se axează pe subiecte de actualitate pentru profesioniștii din industria lanțului de aprovizionare cu legume și fructe proaspete. Printre aceste subiecte se numără datele disponibile privind evoluția sectorului, tendințele de consum, programele implementate de lanțurile de retail pentru achizițiile de produse românești, factorii care influențează prezența produselor autohtone pe rafturile magazinelor în sezonul actual și o analiză detaliată a sezonului curent din perspectiva fermierilor.
  • EXPO Village – Acest spațiu servește drept punct de întâlnire și interacțiune între comercianți și furnizorii de legume și fructe, precum și pentru cei care oferă soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor.
  • Revista Legume-Fructe: Radiografia Sezonului 2023 – În cadrul evenimentului, este lansată publicația specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023“, care este a treia ediție a acestei publicații. Cu peste 80 de pagini, revista prezintă analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori și furnizori de soluții și servicii destinate industriei, precum și alte articole care evidențiază noile tendințe și inovațiile din sezonul 2023.
  • Sesiuni de networking în scopuri de afaceri: Pe întreaga durată a zilei de 23 noiembrie 2023, vor fi organizate sesiuni de conectare între reprezentanții rețelelor de retail internaționale și locale prezenți la eveniment și furnizorii români de legume și fructe proaspete, precum și furnizorii de soluții diverse. Aceste sesiuni oferă oportunitatea de a stabili parteneriate și de a discuta potențiale colaborări între părțile implicate în industria de legume și fructe.

În data de 23 noiembrie 2023, RO Fruits &; Vegetables Show are ca obiectiv adunarea în același loc a celor mai influenți jucători din domeniul fructelor și legumelor proaspete din România. Cu o experiență de peste 15 ani, Modern Buyer a fost un catalizator în promovarea dialogului între achiziționarii din marile rețele de magazine și producătorii români, precum și furnizorii din industria bunurilor de larg consum (FMCG).

Vă așteptăm alături de noi la evenimentul cel mai așteptat din România în domeniul fructelor și legumelor proaspete. Pentru a vă rezerva un loc în sală, puteți achiziționa un bilet de participare completând  formularul de înregistrare. 

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *