Noua strategie de dezvoltare a grupului Lemken, denumită “Your Partener for Next Level Farming”

0

Producătorul german de utilaje agricole, Lemken, a îmbrățișat tehnologia high-tech încă din 2018, iar în prezent, compania se pregătește să redefinească agricultura prin strategia sa revoluționară „Your Partner for Next Level Farming”. La sediul regional din Boigny-sur-Bionne, Franța, echipa de conducere a Lemken a prezentat planurile ambițioase care vizează echiparea tuturor gamelor de utilaje cu sisteme de precizie, soluții autonome și inteligență artificială până în 2030.

Cu o creștere remarcabilă în ultimul deceniu, grupul Lemken, cu o cifră de afaceri de 559 de milioane de euro și peste 15.000 de unități vândute anual, pune accentul pe tehnologiile inteligente. Anthony van der Ley, CEO-ul grupului, subliniază importanța parteneriatului strâns cu fermierii, declarând că succesul acestora reprezintă și succesul Lemken.

Pentru a satisface cererea crescândă pentru soluții inteligente, Lemken a investit peste 18 milioane de Euro în construcția unei noi fabrici și a unui centru tehnologic în Dinteloord, Olanda. Aceasta va fi operațională din noiembrie și va servi drept inima inovației pentru soluțiile digitale, inteligența artificială și proiectele de smart farming.

Yves Desjardins, directorul comercial al Lemken, evidențiază implicarea activă în cultivarea unei noi generații de ingineri și dezvoltatori. Noul centru tehnologic, situat strategic în proximitatea centrelor universitare Rotterdam și Breda, este conceput pentru atragerea specialiștilor de cel mai înalt nivel.

Lemken a lansat și Thulit, prima grapă cu arcuri din portofoliu, pentru a completa soluțiile de control mecanic al buruienilor. Acest utilaj inovator utilizează un sistem hidraulic avansat pentru a ajusta presiunea pe sol în timp real, oferind eficiență și performanță în condiții variate de teren.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *