Noul CEO al AgroConcept este Roger Pyle

0

AgroConcept, importatorul autorizat al mărcilor New Holland și Kverneland în România și distribuitor al altor peste cincisprezece mărci internaționale de utilaje agricole, anunță numirea lui Roger Pyle ca nou CEO al companiei, ca urmare a plecării lui Jaydeep Singh.

Roger Pyle aduce cu el peste 30 de ani de experiență în agricultură, având diverse roluri, de la proprietar de fermă în Africa de Sud până la CEO al unor mari companii și operațiuni agricole în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. A avut succes în gestionarea operațiunilor agricole extinse și în conducerea organizațiilor integrate vertical.

Cu o experiență vastă în transformarea și dezvoltarea companiilor, Pyle a condus echipe multiculturale pe patru continente și s-a dedicat creșterii sectorului de agrobusiness. Cel mai recent, el a gestionat activitățile de expansiune agricolă ale Vectr Holdings.

Numirea lui Roger Pyle ca CEO al AgroConcept este văzută ca un pas natural în dezvoltarea companiei. Consiliul de Administrație are încredere că experiența sa va contribui la evoluția AgroConcept într-o corporație matură, continuând să ofere servicii de înaltă calitate comunității agricole din România.

Roger Pyle a subliniat angajamentul AgroConcept pentru viitorul agriculturii locale, evidențiind portofoliul său de mărci globale puternice, precum New Holland și Kverneland. El și-a exprimat convingerea că, împreună cu clienții și partenerii, vor contribui la un viitor durabil și de succes în agricultura românească.

Consiliul de Administrație aduce mulțumiri lui Jaydeep Singh pentru contribuția sa semnificativă la dezvoltarea și succesul AgroConcept.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *