Premierul Marcel Ciolacu vrea un program Rabla pentru tractoare

0

Premierul Marcel Ciolacu a inspectat cu atenție expoziția de la Târgul INDAGRA 2023 într-o vizită desfășurată sâmbătă, subliniind la final importanța evaluării nevoii de investiții pentru sprijinirea sectorului agricol în perspectiva bugetului pe anul 2024. În lumina acestor considerații, Ciolacu a propus ideea unui Program Rabla dedicat tractoarelor.

În declarațiile sale, premierul a subliniat urgența menținerii fluxului investițional și necesitatea identificării proiectelor cu potențial maxim în viitorul buget al României. “Să continuăm investițiile și, mai ales, să vedem ce proiecte o să prindem în viitorul buget al României, pentru că în acest moment, după cum știți, am început construcția bugetului pentru 2024 și, în funcție de solicitări, vedem cât de eficienți suntem pe anumite proiecte”, a explicat Ciolacu în contextul vizitei sale la Târgul INDAGRA.

Marcel Ciolacu a evidențiat importanța analizei privind eficiența proiectelor deja implementate, menționând, în mod specific, posibilitatea unui Program Rabla la tractoare pentru a stimula modernizarea utilajelor agricole. “Și un Program Rabla la tractoare ar trebui ca să încurajăm… Tehnologia avansează foarte repede și ar trebui și investițiile să fie pe măsură”, a adăugat premierul în discuția sa de la Târgul INDAGRA, iar la final a afirmat că se analizează, în perspectiva bugetului pentru 2024, nevoia de investiţii pentru a spriji agricultorii.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *