Valtra lansează generația a 6-a a seriei S

0

Într-un eveniment cu iz de revoluție, Valtra a dezvăluit cea mai recentă generație a Seriei S, reprezentând tractoarele de vârf ale producătorului finlandez. Cu investiții semnificative în fabrica din Suolahti, Finlanda, Valtra a luat decizia strategică de a produce în totalitate seria S acolo, marcând un moment important în istoria mărcii. Această mutare semnificativă promite să aducă o nouă eră pentru Seria S, oferind nu doar îmbunătățiri de design și caracteristici, ci și o serie completă de opțiuni de personalizare sub denumirea binecunoscută Valtra Unlimited.

Fiecare tractor Valtra poartă cu mândrie un nume de alint, iar Seria S nu face excepție, fiind etichetată cu titlul măreț de “The Boss”. Cu puteri ce variază între 280 și 420 CP, aceasta este linia de tractoare cea mai mare și mai puternică a Valtra, promițând cuplu ridicat la turații reduse. Motorul AGCO Power de 8,4 litri și transmisia CVT aduc o reducere semnificativă de 5% a turațiilor și o scădere de până la 10% în consumul de combustibil, comparativ cu modelele anterioare.

Fermierii și antreprenorii din domeniul agricol se așteptau la un focus special asupra confortului, vizibilității și tehnologiei inteligente în noua Serie S. Și Valtra a livrat, oferind caracteristici noi și îmbunătățiri care fac diferența. Un design proaspăt, acces facil, o cabină spațioasă, faruri îmbunătățite (toate dotate cu LED-uri) și un grad înalt de adaptabilitate pentru orice sarcină sunt doar câteva dintre elementele care fac Seria S de a șasea generație să se evidențieze.

Unul dintre punctele forte ale Seriei S, sistemul TwinTrac de conducere în ambele direcții și interfața SmartTouch, au fost adăugate și ele îmbunătățirilor aduse pentru a răspunde așteptărilor utilizatorilor. Valtra a făcut upgrade-uri semnificative la acest sistem, inclusiv opțiuni extinse pentru suspensia punții față și cabină, precum și posibilitatea de a echipa tractoarele cu cabina opțională Skyview. Toate acestea pot fi personalizate prin intermediul Valtra Unlimited.

Designul Seriei S păstrează linia remarcabilă a generației a 5-a, însă aduce și modificări notabile. Kimmo Wihinen, directorul departamentului de design industrial și experiență a utilizatorului Valtra, explică: “Generația a 6-a a Seriei S combină forma și funcția într-un limbaj modern, transmițând puterea seriei S. Forma lină a capotei asigură o vizibilitate excepțională, iar unitatea de iluminat integrată reprezintă o premieră în industrie, conferind seriei S un aspect distinctiv.”

Eficiența sporită și angajamentul față de sustenabilitate sunt două caracteristici cheie ale noii Serii S, susținute de un pachet complet de tehnologii specifice agriculturii inteligente. Funcții precum SmartTurn, care oferă viraj automat la capătul terenului, și modulele de lucrări de câmp eficiente, confirmă angajamentul Valtra față de o agricultură modernă și sustenabilă.

Pe lângă tehnologia avansată, noul Seria S vine și cu abordarea unică a personalizării oferită de Valtra Unlimited. Acest program a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, cu peste o treime din toate tractoarele Valtra părăsind fabrica personalizate în studioul Valtra Unlimited. Aceasta nu este doar o opțiune estetică, ci o soluție practică pentru a oferi clienților exact ceea ce au nevoie pentru a-și eficientiza activitățile agricole.

Johan Grotell, specialist în marketing de produs, subliniază: “Valtra Unlimited se află într-o poziție unică pentru a oferi exact ceea ce are nevoie fiecare companie pentru a cultiva mai eficient, mai ergonomic și cu siguranță sporită.”

Lansarea globală a Seriei S este programată pentru al doilea trimestru al anului 2024, cu primele livrări în Europa așteptate în vară. Evenimente de prezentare la nivel mondial începând cu noiembrie 2023 și prezență la expo Agritechnica din Hanovra, Germania, sunt o parte din strategia Valtra de a oferi utilizatorilor și pasionaților ocazia de a descoperi noul Seria S în toată gloria sa.

Valtra se angajează să ofere cele mai durabile și sustenabile tractoare, consolidându-și poziția în fruntea evoluției agriculturii moderne.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *