Momentul de vârf al celei mai mari participări Fendt la târguri de nivel mondial până în prezent. Sub deviza “Leaders drive Fendt“, Fendt a prezentatla Agritechnica 2023, intre 12 si 18 Noiembrie, nu doar produse noi remarcabile, ci și o varietate de tehnologii inovatoare și orientate spre viitor pe o suprafață impresionantă de peste 3.000 de metri patrati.

Fendt a primit șase premii la AGRITECHNICA

Farm Machine 2024 – Tractoare de mijloc
Jurnaliștii de specialitate din 16 reviste europene diferite de tehnologie agricolă au votat Fendt 600 Vario drept Farm Machine 2024 la categoria “Tractoare de mijloc”. Află-ți toate detaliile despre premiu acum.

Farm Machine 2024 – Premiul Publicului
Noua seria de tractoare Fendt 600 Vario i-a convins pe participanții la votul online. Ca urmare, Fendt 600 Vario a primit premiul Farm Machine 2024 la categoria “Premiul Publicului”.

Recunoaștere DLG
La AGRITECHNICA, am primit certificatul “DLG recunoscut” pentru modelul nostru Fendt Tigo 90 XR D. Fendt Tigo a obținut rezultate absolute de top în domeniile testate.

Sustenabilitate TotY 2024
Tractorul electric cu baterie Fendt e107 V Vario a impresionat juriul prin utilizarea sa sustenabilă a energiei și resurselor. Prin urmare, a fost numit “Tractor Sustenabil al Anului 2024”.

Premiul pentru Conceptul AgriFuture DLG 2023
Împreună cu Lauwen Agro Engineering, Fendt a fost onorat cu premiul DLG AgriFuture Concept. Conceptul unei freze actionate electric de tractorul cu baterie Fendt e100 Vario a convins juriul.

Premiul de Inovație AGRITECHNICA – Argint DLG
Setarea automată a condiționatorului pentru Fendt Slicer 960 a fost premiată cu premiul de Inovație AGRITECHNICA cu Argint de către DLG.

Urmărește canalul de știri Agripedia pe WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *